חוות 'מרינדו הבשר מהגולן'
נבחרה לאחד המשקים החקלאיים המובילים בישראל
במסגרת הועידה החקלאית השנתית של קבוצת משוב
בסימן חשיבות התוצרת החקלאית ושיווקה
ועידת החקלאות ה-8 פרי יוזמתה של קבוצת משוב, בחרה ב'מרינדו הבשר מהגולן' כאחד מהמשקים המובילים בישראל אשר מהווים מודל לחיקוי בקרב ציבור החקלאים, על פי קריטריונים נבחרים, ביניהם איכות המוצר משלב גידולו עד שיווקו ללקוח, מיתוג, שיווק, ועוד.
רועי תבור ושותפו איתמר קנדליק, נוקדים, חקלאים ויזמים מהגולן, הקימו את רשת המסעדות והמעדניות "מרינדו-הבשר מהגולן". בשנת 2003 הקימו השניים במושב כנף, בדרום רמת הגולן, חווה מדוגמת, ברמה בינלאומית, לטיפוח טלאים ועגלות מגזעים מובחרים. הייחוד במוצרי הבשר של מרינדו, הם הליווי הצמוד של הטיפוח, הגידול, תנאי הסניטציה והאיכות של המוצר עד הגיעו לצרכן הסופי- בשר טרי ברמת האיכות הגבוהה ביותר.
בחווה של מרינדו מטפחים עגלות ועדר כבשים וטלאים המונה כ-500 כבשים (אימהות) מזנים מובחרים וכ- 3000 טלאים בגילאים שונים. העדר מספק את כל תצרוכת הבשר השנתית של מפעל הבשר "מרינדו" הנמצא במתחם קיבוץ עין גב ומספק למסעדות, רשת הקצביות ושירות משלוחי בשר לכל חלקי הארץ, ללקוחות פרטיים ומוסדיים.
כמו כן מייצרים במרינדו יינות מכרם "מרינדו" המשתרע על פני 10 דונם בל פארס, בו מטופחים גפנים מזני קברנה סוביניון, מרלו וסירה, ומיוצרים משנת 2009 על ידי היינן דני מאור. היינות, משתלבים היטב עם מנות הבשר המשובח. כיום מיוצרים כבר 7,000 בקבוקים בשנה. בנוסף חברו מרינדו למבשלת הגולן ומייצרים שם את הברייה הטרייה-"אייל" מהחבית, בשיטות מסורתיות אירופאיות. כמו כן, מיוצר שמן זית מרינדו– מזן סורי, מכרם הזיתים ברכס לביאה, בדרום רמת הגולן המשתרע על שטח של כ-10 דונם ,מהם מופקים כ- 2,000 ליטר שמן זית כתית מעולה! הנארז באריזות של 1 ליטר, 2 ליטר, 5 ליטר, 750 מ"ל, 500 מ"ל.