הצלחה לכנס לקוחות של מכון התערובת בכפר יהושע, ברשותו של המנכ"ל שייקה דרורי (לשעבר מנכ"ל מועצת החלב ואגודת הנוקדים) וסמנכ"ל השיווק חיים דיין (לשעבר מנכ"ל אמב"ל-ארגון מגדלי בקר לבשר), בו השתתפו מאות מלקוחות המכון שהגיעו מהגולן ועד באר שבע. הכנס כלל הרצאות מקצועיות וארוחת ערב חגיגית ונערך במלון גולדן קראון בנצרת.
מכון התערובת המודרני בכפר יהושע, פועל 24 שעות ביממה, מוסמך לתקן הבינלאומי iso 9001 ומייצר תערובות לכל בעלי החיים במשק החקלאי. מערכת הייצור היא מהטובות והמהירות בארץ, אוטומציה מלאה. התערובת מיוצרת בכופתיות ונמסרת בתפזורת או באריזה בשקים, משווקת כיום לכל חלקי הארץ. למכון, וטרינר, תזונאים ויועצים מקצועיים המלווים את הייצור לאורך התהליך.