ערכים תזונתיים של עוף והודו – לפי חלקים

ערכים תזונתיים של עוף והודו – לפי חלקים
מקור הנתונים: USDA

הודו (תכולה ב100- גר')

החלק

אנרגיה

חלבון

פרסום

שומן

כולסטרול (מ"ג)

ברזל

מגנזיום

ויטמין B12

(קק"ל)

(גרם)

(גרם)

(מ"ג)

(מ"ג)

(מיקרוגרם)

בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום עם עור)

196

28

8

76

1

26

0.4

בשר כהה (צלוי/מבושל אדום עם עור)

220

27

11

89

2

23

0.4

בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)

156

30

3

69

1

28

0.4

בשר כהה (צלוי/מבושל אדום ללא עור)

186

28

7

85

2

24

0.4

חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)

157

30

3.2

69

1.4

28

0.4

ירך (צלוי, עם עור)

206

28

10

84

2

23

0.4

ירך (צלוי, ללא עור)

185

28

7

84

2

24

0.4

כבד (מבושל)

169

24

6

626

7.8

15

47.5

כנף (צלוי, עם עור)

227

27

12

80

1

25

0.3

כרע מבושל (עם עור)

206

28

10

84

2

23

0.4

כרע מבושל (ללא עור)

185

28

7

84

2

24

0.4

לבבות מבושלים

177

27

6.1

226

6.9

22

7

קורקבנים מבושלים

163

29

3.9

232

5.4

19

2

שוק מבושל (בשר בלבד)

185

28

7

84

2

24

0.4

שוק מבושל (בשר ועור)

206

28

10

84

2

23

0.4

עוף (תכולה ב100- גר')

החלק

אנרגיה

חלבון

שומן

כולסטרול (מ"ג)

ברזל

מגנזיום

ויטמין B12

(קק"ל)

(גרם)

(גרם)

(מ"ג)

(מ"ג)

(מיקרוגרם)

בשר (צלוי/מבושל אדום עם עור)

237

27

13

87

1

23

0.3

בשר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)

188

29

7

88

1

25

0.3

חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)

164

31

4

84

1

29

0.3

חזה (מטוגן עם ציפוי, בשר בלבד ללא עור)

184

33

5

84

1

30

0.4

ירך (צלוי, עם עור)

245

25

15

92

1

22

0.3

פרסום

ירך (צלוי, ללא עור)

207

26

11

94

1

24

0.3

כבד (מבושל)

157

24

5.5

631

8.5

21

19.4

כנף מטוגן (עם עור, עם ציפוי)

326

20

22

82

2

17

0.2

כנף (צלוי, עם עור)

288

27

19

83

1

19

0.3

כרע צלוי (עם עור)

245

25

15

92

1

22

0.3

כרע צלוי (ללא עור)

207

26

11

94

1

24

0.3

לבבות מבושלים

185

26

7.9

242

9

20

7.3

קורקבנים מבושלים

153

27

3.7

194

4.2

20

1.9

שוק מבושל (בשר בלבד)

171

28

6

92

1

24

0.3

שוק מבושל (בשר ועור)

214

27

11

90

1

23

0.3

Print Friendly, PDF & Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

מה צריכה להיות הטמפרטורה הנכונה במקרר

06/03/2024

בשר מתורבת הוא בשרי או פרווה?

21/01/2024

האם הביצה הקשה מקולקלת ?

19/12/2023

ערכים תזונתיים של עוף והודו - לפי חלקים
איך להפשיר בשר ? מה הדרך הנכונה ביותר להפשיר בשר קפוא
כיצד להיזהר משפעת העופות
מה צריכה להיות הטמפרטורה הנכונה במקרר

06/03/2024

בשר מתורבת הוא בשרי או פרווה?

21/01/2024

האם הביצה הקשה מקולקלת ?

19/12/2023

ערכים תזונתיים של עוף והודו - לפי חלקים
תמיד לדעת לפני כולם

השארו מעודכנים

השאירו פרטים לקבלת עידכונים למייל

בחרו תחום