"הבקר הישראלי טעים יותר, והצרכן הישראלי מבין יותר"

כ-100 בוקרים חברי אגודת "מרעה" התכנסו בשטחי המרעה של מושב יונתן לאירוע המכירה הפומבית של עגלי רבייה, מגזעי סימנטל ושרולה בעיקר, שנערך בחסות צמח תערובות. המכירה הפומבית, שהפכה עם השנים לאבן שואבת למגדלים ובוקרים מכול הארץ, מתקיימת זאת השנה החמישית.

דני ברץ, מנהל השיווק של צמח תערובות ומומחה לבשר הסביר כי "לבקר הישראלי עדיפות באיכות ובטעם על פני העגלים המיובאים מחו"ל. לצערנו, עדיין קיימת דיס אינפורמציה רבה לגבי מקור הבשר, כך שמרבית הבשר הטרי הנמכר כמקומי הוא למעשה בשר מעגלים מיובאים". העגלים המיובאים חולים יותר, סובלים מסטרס רב ועל כן גם הבשר שלהם פחות טעים. זה אומנם נשמע כאגדה, אבל איכות הבשר היא תוצאה ישירה של איכות החיים שהייתה לעגל או לפרה. המודעות בקרב הצרכנים הישראליים עלתה גם היא, היום חשוב יותר לאנשים לדעת מהיכן מגיע הבשר שלהם ומה התנאים בהם הוא הוחזק."

צילום:דני ברץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

אפשרות ליבוא אבקת חלב, גבינות קשות ומוצרי חלב נוספים נמצאת כעת על שולחן הדי...

20/05/2025

איסור דיג מכמורתנים בקרבת תשתיות גז ונפט

13/05/2025

עדכון במחירי מוצרי החלב בשיעור של 1.41%

22/04/2025

מילובר רוכשת את "רענן מזון דגים":

07/04/2025

סכנה במקרר: חשד לסלמונלה בביצים – אלו הקודים שצריך להכיר ולהימנע

05/04/2025

משרד החקלאות וביטחון המזון אישר מכסת יבוא נוספת של ביצים בכמות של 25 מיליון...

03/04/2025

אפשרות ליבוא אבקת חלב, גבינות קשות ומוצרי חלב נוספים נמצאת כעת על שולחן הדי...

20/05/2025

איסור דיג מכמורתנים בקרבת תשתיות גז ונפט

13/05/2025

עדכון במחירי מוצרי החלב בשיעור של 1.41%

22/04/2025

מילובר רוכשת את "רענן מזון דגים":

07/04/2025

תמיד לדעת לפני כולם

השארו מעודכנים

השאירו פרטים לקבלת עידכונים למייל

בחרו תחום