לפני מספר שנים כבר כתבתי על זה. האם המידע הזה נכון? האם אני מאמין? אבל פנטזיה זה גם ז'אנר. בדיה, גם יש לו מקום לגבי כתיבה וקריאה
אני אוהב שילובים. כתבתי הרבה על זה. במיוחד שילובים עם חשמל. לדוגמה – חשמל וזכוכית, חשמל ובטון. חשמל וצמחים…
עוד אחד: חשמל ומים. דבר לא חדש. מכירים אלקטרוליזה. מדברים על משהו דומה. בצעירותנו, בעודנו סטודנטים, התלהבנו ממים חיים ומתים. אגב, גם היום יש לי מכשיר לייצור המים כאלו בבית
זה דומה, אבל מדברים על משהו יותר רציני. מכשיר לייצור מים מתים וחיים, הוא בעצם לזמן מוגבל מחלק את מים לשניים על ידי שינוי של HP
הטכנולוגיות שאנו מדברים עליהם משנים את מבנה המים, גם לזמן מוגבל ואין שינוי בהרכב או שינוי כימי. רק משנים את המצב, של הצפיפות ,והסדר במים.
אז אומרים לפעמים, שזה מים מובנים
טכנולוגיות באמצעות תכונות ייחודיות של תמיסת מים שאלקטרו מופעלת מאפשרות לפתור הרבה בעיות במגזרים שונים של הייצור החקלאי, גידול בעלי חיים, עיבוד בתעשייה, טיהור מי השתייה ומים, ועוד דברים רבים בהם מים או תמיסת מים משמשים. (בעצם, מעבירים זרם חשמלי דרך המים, אשר, כאמור, משנה את מבנה המים למשך זמן, אך אינו משנה את ההרכב)
הם חסרי תקדים מבחינה סביבתית (בתהליך של חשיפה הם חוזריןם להירגע במים רגילים, שממנו הם התקבלו.
ניתן בקלות להתאים את כל התהליכים הטכנולוגיים והם אינם דורשים מודרניזציה משמעותית של הייצור
עם עלויות יישום מינימליות, טכנולוגיות אלה מספקות הפחתה משמעותית של העלות של המוצר על ידי עשרות אחוזים, לפעמים אפילו של כמה פעמים ….
העלות של תמיסה חשמלית היא נמוכה באופן חסר תקדים
ישנם יותר מ -20 פרויקטים, רעיונות, טכנולוגיים בסיסיים
אבל למה אני חוזר לזה, שלא נראה רציני ואמיתי לבעלי מקצוע אמיתיים ורציניים? כי מישהו פנה אלי ושאל, אז אני עונה לו ומשתף בתשובתי
הטכנולוגיה מאפשרת את השימוש היעיל לא רק במים, כמעט בכל מקום, שבו יש נוזלים ולא רק מים (עיבוד הנוזלים על-ידי חשמל)
"דאוקסידציה" חלב ויצור מוצרי חלב חדשים
נאמר שזה מכיל התפתחויות ייחודיות שאין להן אנלוגים בעולם:
פרסום
1. הורדת חמצון של חלב הוא תהליך ייחודי המאפשר לא רק בכדי להסיר חומציות החלב לרמה של חלב טרי ולשמור על חומציות ברמה מסוימת במשך זמן רב ללא קירור, אך באותו זמן מגדיל באופן משמעותי את עמידות החום שלו. טיפול בחום של חלב כזה (במהלך רותחים או אידוי) מגדיל את התשואה של המוצר המוגמר של 4-5% בתנאים שווים אחרים
הטכנולוגיה המוצעת הופכת את החלב זול ולא המקורי למוצר מעולה בעל יעילות כלכלית גבוהה, ללא סימני "זיוף", המאפיינים את השימוש בכימיים
2. תהליך קבלת גבינת קוטג' באמצעות תמיסה המופעלת באמצעות חשמל
השיטה מאפשרת להשיג גבינת קוטג' של זנים שונים בתוך 15-25 דקות
3. קבלת מוצרי חלב חדשים
לפרויקט יש טכנולוגיית ייצור של מספר מוצרי חלב ייחודיים
כולל ייצור של סדרה של משקאות מרפא, טוניק ושיקום, אשר הם חלב דל שומן חלקית, המכילים רק סוכרים פשוטים וקבוצה מלאה של חומצות אמינו וחלבונים ש מקבלים על ידי הידרוליזה של חלבונים כבדים, בשילוב עם פעילות פיזיולוגית גבוהה
אלו סוגים של מוצרי חלב, כרגע, אינם ידועים ליצרנים או הצרכנים ויכולים ליצור נישה חדשה בשוק הרלוונטי
MASTAQ