איך לטפל בעוף לפני בישול?

  • לכל תבשיל ומאכל כדאי להשתמש בחלקי העוף המתאימים לו.
  • לצורך הפשרת העוף הקפוא, יש להסיר את שקית הפלסטיק או לפתוח אותה מעט ולהניח את העוף הקפוא בקערה במקרר.
  •  אם ממהרים ואין די זמן להפשיר את העוף במקרר, ניתן להניח אותו עטוף בשקית אטומה בתוך קערת מים קרים. יש להחליף את המים מדי פעם עד שהעוף יופשר.
  • אין להקפיא מחדש עוף מופשר.
  • כל עוף וטעמו זקוק ליחס אישי. עוף שמן ובוגר זקוק לזמן בישול ממושך יותר מעוף רזה וצעיר באותו משקל.
  •  אפשר להפסיק "להרוג" את השניצל לפני הטיגון! חזה העוף רך ועדין מטבעו ומתאים להכנת שניצל כמות שהוא.
  • אין זה מומלץ לקנות עוף טרי לשם הקפאה, שכן ההקפאה במשחטה עמוקה יותר, מהירה וטובה בהרבה מאשר במקרר הביתי.
  • אפשר להשתמש ברוטב של סלט ירקות כמרינדה לעוף.
  • יש לשמור עוף קפוא בטמפרטורה של מינוס 18 מעלות צלסיוס. העוף מתאים לאחסון ממושך וראוי לשימוש עד שנה.

תגובה אחת

  1. הכנתי סיר עם ירקות ועוף בערב וטרם בישלתי. הם ביחד בסיר במקרר.
    אפשרי לבשל את המרק בבוקר? לאחר שהעוף והירקות באו במגע?
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

מה צריכה להיות הטמפרטורה הנכונה במקרר
בשר מתורבת הוא בשרי או פרווה?
האם הביצה הקשה מקולקלת ?
ערכים תזונתיים של עוף והודו - לפי חלקים
איך להפשיר בשר ? מה הדרך הנכונה ביותר להפשיר בשר קפוא
כיצד להיזהר משפעת העופות
מה צריכה להיות הטמפרטורה הנכונה במקרר
בשר מתורבת הוא בשרי או פרווה?
האם הביצה הקשה מקולקלת ?
ערכים תזונתיים של עוף והודו - לפי חלקים
תמיד לדעת לפני כולם

השארו מעודכנים

השאירו פרטים לקבלת עידכונים למייל

בחרו תחום